††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† 27e Holland Dansspectakel in Cuijk

 

Dit is de wedstrijd rolstoeldansen.

Er deden 20 landen hieraan mee. Leuk is dat je alle dansers waarmee je een klik heb, weer eens zie.

 

Op zaterdag 4 april en zondag 5 april kwamen onze dansers in actie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 april.

 

Patricia en Antoinette deden samen voor de eerste keer mee in de Debutanten Duo. Ze waren best wel een beetje gespannen. Maar zetten hun beste beentje (wieltje) voor. En dat vond de jury wel wat waard, ze werden de derde. Van harte op naar de volgende wedstrijd.

 

Simone en Natascha hadden goed geoefend op de lessen en ook dat gaf resultaat. De tweede plaats en nog 1 puntje te gaan alvorens ze kunnen doorstromen naar de amateurklasse.

 

 

 

 

 

 

En dan Jessica en Carla, Hoofdklasse B Duo Latin, Zij behaalde de 3e plaats, maar ik was het er niet helemaal mee eens. Maar het is en blijft een jurysport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En als klap op de vuurpijl Coby en Frans de eerste plaats in de amateur duo standaard. Ze waren zo blij, in de debutanten combi behaalde ze de herkansing, maar hiermee haalden ze toch weer wat puntjes binnen om door te kunnen stromen naar de hoofdklasse B.

 

 

 

 

 

Zondag 5 april.

 

Hier kwamen Cindy en Jordy aan de beurt. Zij hadden ook veel getraind, vooral om dat ze voor de eerste keer meededen aan de amateur duo latin. Het was spannend, In de eerste ronde werden ze vaak klem gereden en konden niet zo goed in dans afmaken. Maar de herkansing ging het beter. Nu maar afwachten of ze de halve finale hebben bereikt en ja hoor, dat hadden ze. Na hun dans was de spanning hoog, kwamen ze in de finale?

Eindelijk ze mochten de vloer op voor de finale. Ze behaalde de 6e plaats en dit voor de eerste keer, top luitjes.

 

 

 

 

 

Deze dag was bestemd voor Frans en Coby. Eindelijk in de finale van debutanten combi, zij behaalde de 3e plaats maar de strijd was voor de senioren combi. Carla en Gerda en Frans en Coby moesten tegen elkaar strijden. Hier behaalde Zij de 5e plaats en Carla en Gerda de 4e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En toen kwamen Cock en ik, het was een erg sterk veld, Hoofdklasse A duo Standaard. In de eerste ronde waren we zeker aan elkaar gewaagd. De tweede ronde waren Polen en BelgiŽ toch iets beter, wij werden 3e en daar waren we zeker blij mee.

 

 

 

 

 

 

Thom en Gerda behaalde de herkansing in de amateur duo 1 standaard.

Deze groepfoto is gemaakt op zondag maar we hadden er ook een van de zaterdag moeten maken, daar moeten we wat alerte op zijn, het is zo leuk

 

Maar al met al was het een heel gezellig en vruchtbaar weekend. De medailles waren niet aan te slepen hahaha.

 

 

Mij Ang

 

 

 

Terug